Wednesday 21 August 2013

lahe lahe :)

Halooo, täna oli nii lahe päev.

Hommikul läksin kooli ja v6tsin teepealt mingi kohvi, sest kodus unustasin juua :D Koolis oli fun nagu ikka. Väga palju naerda saime :)

Pärast kooli kolasin veidi linnas siis läksin juuksurisse. No  see oli küll mu k6ige lahedam juuksuriskäik :D see salong oli selline hästi lihtne. Seal polnud peaaegu üldse asju, pmts ainult käärid, kamm, föön ja vesi. Ei mingeid muid juukselakke, geele jne asju. Tavalise jalatoe asemel tuli jalad panna 6llekasti peale :D Esimest korda elus oli mul meesjuuksur. See poiss oli venelane. Niiet sain kiita nii oma vene kui saksa keele eest hahaa :D Salongi omanik üritas seal inglise keeles rääkida ja huumorit sai :D Üldse oli väga lahe seltskond seal koos ja nad ütlesid, et ma kindlasti tagasi tuleks, missest, et ma ainult kaks päeva veel Göttingenis olen :)

Kui l6puks koju j6udsin, siis puhkasin natuke ja läksin jooksma. 10km jooksin. Peaaegu Göttingeni välja ja tagasi ka, ilma peatumata :) Nii uhke enda üle, sest ma pole kunagi varem nii palju järjest jooksnud :D Nojah, nüüd kirjutasin selle maru pika postituse siia ja lähen tuttu ära ka :) Tshüß

1 comment:

Unknown said...

maru palju jooksed ikka :*