Thursday 13 February 2014

never in a wrong time or wrong place

Laupäeval sattusin väga spontaanselt Münsterisse kinno. Filmiks oli Fack Ju Goethe, mis oli muidugi super! Saksa film, aga inglise keelde tõlgitakse see minuteada ka :)
Pärast kino läksime jalutama, ma oleks peaaegu auto alla jäänud..siis nägime, kuidas üks ema oma lapsega koos poest riideid varastas. Politsei ja kõik jutud olid muidugi kohal:D
Pühapäeval sõitsime mama ja papaga 60km ühte linna Soest. Hea nimi eks :D igastahes seal oli superilus, nagu mingi itaalia armastusfilmis. Koju jõudsime õhtul alles ja oligi päev läbi.
Aga polnud hullu üldse, sest Antonis vaba päev. Magasin esmaspäeva lõunani, siis koritasin veits ja läksin linna.
Teisipäeval läksin kooli. Mulle meeldib seal. Siis pärast kooli mõtlesin, et õpin, aga muidugi ma ei teinud seda :D Õhtul läksin jalutama. Igaks juhuks varustasin pipragaasiga ennast, aga väljas polnud reaalselt ühtegi inimest. Ei mõista, kuidas on võimalik, et Aschebergis elab rohkem inimesi, kui Haapsis???
Kolmapäeval pärast kooli pidin zenjaga kokku saama aga muidugi levi polnud, see väga tavaline. Ühesõnaga lõpuks õnnestus meil ikka kohtuda, aga kõik asjad läksid lihtsalt valesti. Aga võtsime naljaga seda ja otsustasime, et pole meie päev lihtsalt :D
Mingiaeg sõitsime meile. Rongis oli jälle kuri politsei, sest mõnedel polnud pileteid..
Kodus juhtus ka koguaeg midagi, aga kokkuvõttes oli ikkagi super õhtu hahaaa :D
Hommikud on täiesti valged juba:)

loodus ärkab üles :)

No comments: